Posted on

Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içdavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar top size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Etme El konstrüksiyonı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini denetleme kılmak gerekir. Bu Toscanello için meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı gönen oranlarında içmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalaz puroya düver değinti etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma davranışlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 tabaka eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm ayağın yeksan yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 tabaka döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara bakılırsa bir zaman daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu janr çakmaklar çok diridür ve ziyade andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma davranışlemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman devir alabilir. Bu süre size zaman kaybı kadar boşlukükebilir lakin puro çıdam ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Yoklama Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında huysuz çevirip tarafünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe ortam üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma davranışlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yakaı tam yanmamışsa, kısaca tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz içime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni içilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar içmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o derece ateşlaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman ferahçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla ihtarlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az alaka gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini hoşça temizleyin. Bunun için kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hoşça temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için tekrar yakma dava örgütleme etmez. Fakat sahiplik konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şarka olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 tabaka ortada evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ancak şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız vasatını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek dava ile alınlaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında kök dava vasatın antipatik bileğil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız vasatının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl gönen hıfız vasatı sıcaklığına bakılırsa takas gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir ortam geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ortam geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız vasatının ortam geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu içindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak kesinlikle ortam geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En elleme humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle ortam geçirmedikleri için vesair rakiplerine mehabetli nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.